Gefeliciteerd, de korting van je uitnodiging is geactiveerd! De korting wordt zichtbaar tijdens het afrekenen.

Toggle Nav
Minicart USP
minicart_usp

GRATIS verzending vanaf €49!

Sightful (BE) English Français Nederlands Sightful (EU) English Sightful (NL) English Nederlands
Snel herbestellen
Store USPs
homepage_usps

9.4 op basis van 2370 reviews

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis verzending vanaf €49

Consistent lage prijzen

Gemakkelijk herbestellen

Populaire maandlenzen
€ 28,99
€ 23,99
€ 33,89
€ 21,49
€ 26,49
€ 32,99
Populaire daglenzen
€ 16,99
€ 16,99
€ 17,99
€ 19,99
€ 24,99
€ 23,99
Homepage bottom image
homepage_bottom_image
Sightful - Pleasing the eye

Online lenzen bestellen: verrassend makkelijk bij Sightful

Als je lenzen gaat bestellen, wil je dat dit niet te veel moeite kost. Maar je wilt ook zeker weten dat je de juiste contactlenzen bestelt. Bij Sightful weten we dat en daarom maken wij lenzen bestellen zo comfortabel mogelijk. Dit zien we zelfs als onze missie. Of je nu lenzen wilt bestellen via deze website, via onze chat of via WhatsApp: het kan allemaal.

Pleasing the eye. Dit is hoe we dat doen:

Eenvoudig je lenzen (her)bestellen

Bij Sightful maken we lenzen bestellen écht eenvoudig. Via onze website kun je online je lenzen bestellen en herbestellen. Maar dat is nog niet alles. Je kunt ons ook een berichtje via WhatsApp of via de chat sturen voor het (her)bestellen van je contactlenzen. Waar je ook bent en met welk apparaat je wilt. Jouw contactlenzen thuisbezorgd krijgen is nu makkelijker dan ooit!

Comfortabel voor je portemonnee

Wij zorgen er niet alleen voor dat het online bestellen van je lenzen comfortabel wordt, onze lenzen zijn ook nog eens comfortabel voor je portemonnee. In ons aanbod vind je je vertrouwde contactlenzen voor een standaard lage prijs. Het zijn stuk voor stuk vertrouwde merken zoals Acuvue, Dailies & Air Optix. En wat bij Sightful een groot voordeel is: hoe meer je herbestelt, hoe meer je bespaart!

Vragen? Oogexperts tot je dienst

Wij hebben een breed aanbod met verschillende soorten lenzen die je online kunt bestellen. Daglenzen, weeklenzen of maandlenzen. Maar ook torische lenzen, multifocale lenzen of kleurlenzen van verschillende merken. Een breed aanbod is fijn, maar we kunnen ons ook voorstellen dat de keuze hierdoor misschien lastiger wordt. Daarom staan onze oogexperts klaar om je te helpen met het vinden van de juiste contactlenzen. Heb je vragen over specifieke contactlenzen? Hulp nodig bij het online bestellen van je lenzen? Stel je vraag en onze oogexperts helpen je graag!

Start direct met online lenzen bestellen

Wacht niet langer en start direct met online lenzen bestellen. Maak je keuze in ons aanbod contactlenzen en geef vervolgens voor je linker en/of rechterlens aan wat de basiscurve, sterkte en cilinder is (afhankelijk van het type lens). Daarna vul je het aantal te bestellen lenzen in. Een tip: voor sommige lenzen hebben we extra voordelige verpakkingen beschikbaar. Vul je gegevens in, reken ze in een paar simpele stappen af en wij zorgen er vervolgens voor dat ze supersnel op het door jou aangegeven adres bezorgd worden!

Lees verder...
5% korting op je volgende bestelling?
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!