Toggle Nav
Minicart USP
minicart_usp

GRATIS verzending vanaf €49!

Sightful (BE) English Français Nederlands Sightful (EU) English Sightful (NL) English Nederlands
Snel herbestellen

AOSEPT® Plus with HydraGlyde

Voor 22:00 besteld, dezelfde dag verzonden
€ 14,99
Gevoelige ogen, draag je je lenzen lang of werk je veel achter een scherm? De AOSEPT® lenzenvloeistof desinfecteert en reinigt je lenzen in één stap en maakt daarbij gebruik van HydraGlyde Moisture Matrix voor langdurig comfort.
Store USPs
homepage_usps

9.4 op basis van 1903 reviews

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis verzending vanaf €49

Consistent lage prijzen

Gemakkelijk herbestellen

content_rich_row_1_image
Peroxide lenzenvloeistof

Omdat de AOSEPT® Plus with HydraGlyde een peroxide lenzenvloeistof is, is het van belang dat je voor het gebruik van deze lenzenvloeistof de gebruiksaanwijzing goed doorleest! In het kort; spoel je lenzen 5 seconden af met de vloeistof en vul het lenzenbakje dan tot de streep met de vloeistof. Draai het lenzenbakje goed dicht en zorg ervoor dat je lenzen tenminste 6 uur in de vloeistof weken. Zo kan de vloeistof geneutraliseerd worden door de neutralisatie disk.

content_rich_row_2_image
HydraGlyde Moisture Matrix

Door de HydraGlyde Moisture Matrix wordt ervoor gezorgd dat je lenzen langdurig bevochtigd worden. Hierdoor komt deze lenzenvloeistof goed van pas als je je lenzen vele uren per dag draagt of veel achter een beeldscherm werkt. De HydraGlyde Moisture Matrix technologie zorgt namelijk voor extra comfort.

content_rich_row_3_image
Drievoudige reiniging zonder conserveermiddelen

De AOSEPT® Plus with HydraGlyde lenzenvloeistof werkt drievoudig. De vloeistof reinigt je lenzen grondig, maakt aanslag en vuildeeltjes los én verbetert het verwijderen van proteïnen. Deze peroxide lenzenvloeistof bevat daarnaast geen conserveringsmiddelen en is dus perfect geschikt voor lensdragers met gevoelige ogen!

AOSEPT® Plus with HydraGlyde

Ben je op zoek naar lenzenvloeistof voor zowel het desinfecteren, reinigen als bewaren van je lenzen? Vind je het belangrijk dat de contactlenzen vloeistof er ook voor zorgt dat de lenzen langdurig bevochtigd worden? Dan is de AOSEPT® lenzenvloeistof een goede keuze. Deze lenzenvloeistof kan uitstekend gebruikt worden voor gevoelige ogen. Deze lenzenvloeistof komt goed van pas als je je lenzen vele uren per dag draagt of veel achter een beeldscherm werkt. De HydraGlyde Moisture Matrix technologie zorgt namelijk voor langdurige bevochtiging van de lenzen en daardoor voor extra comfort. Bij Sightful kun je heel eenvoudig deze lenzenvloeistof bestellen en herbestellen. Ervaar het comfort.

Kenmerken
  • Waterstofperoxide oplossing
  • HydraGlyde Moisture Matrix
  • Zonder conserveermiddelen
  • Lenshouder met een neutralisatiedisk


Productspecificaties

Producent
Alcon
Merk
AOSept Plus
Volume
360 milliliter
Hoeveelheid
1
Productreview schrijven
Schrijf uw eigen review
Je reviewt AOSEPT® Plus with HydraGlyde
Uw waardering voor