Gefeliciteerd, de korting van je uitnodiging is geactiveerd! De korting wordt zichtbaar tijdens het afrekenen.

Toggle Nav
Minicart USP
minicart_usp

GRATIS verzending vanaf €49!

Sightful (BE) English Français Nederlands Sightful (EU) English Sightful (NL) English Nederlands
Snel herbestellen

De contactlenzen en lenzenvloeistof van Bausch + Lomb

De contactlenzen en lenzenvloeistof van Bausch + Lomb

Sightful levert alleen lenzen van de allerbeste kwaliteit. Bausch + Lomb is daarom één van de fabrikanten waar we mee samenwerken. Bausch + Lomb heeft een breed assortiment aan verschillende soorten lenzen. Van maand- tot daglenzen, multifocale lenzen of lenzen met een cilinder, voor elk oog is er een contactlens. Lees hieronder meer over de verschillende lenzen van Bausch+Lomb!

Bausch + Lomb ULTRA® maandlenzen

De Bausch + Lomb ULTRA® maandlenzen zijn speciaal ontworpen voor lensdragers die veel met computers, laptops, tablets en smartphones werken. Wanneer je geconcentreerd naar een beeldscherm kijkt, knipper je namelijk 66% minder vaak dan normaal. Daarom is het van belang dat je ogen goed gehydrateerd blijven! Bausch + Lomb heeft daarom de Bausch + Lomb ULTRA® contactlenzen ontwikkeld. Deze lenzen maken gebruik van MoistureSeal® Technologie die het uitdrogen van de lens voorkomt. Wanneer je de Bausch + Lomb ULTRA® contactlenzen 16 uur draagt, bevatten ze nog steeds 95% van het vocht!

Biotrue® ONEday daglenzen

Ook op het gebied van daglenzen heeft Bausch + Lomb ook mooie producten. De Biotrue® ONEday zijn namelijk de eerste bio-geïnspireerde daglenzen, ze zijn ontworpen om op dezelfde manier te werken als het oog zelf. De contactlenzen zijn gemaakt van Hypergel™. Dit materiaal voorkomt uitdroging van je ogen. Hierdoor ervaar je de hele dag door een comfortabel gevoel en scherp zicht! Na 16 uur bevatten ze zelfs nog 98% van het vocht! Verder voldoen de lenzen van Biotrue® ONEday aan de zuurstofbehoefte van je ogen, zodat je gezonde en witte ogen behoudt. Ontdek zelf het comfort en het scherpe zicht met deze Biotrue® ONEday lenzen. Te verkrijgen in de standaard 30-pack en voordelige 90-pack.

Lenzenvloeistof van Bausch + Lomb

Wanneer je lenzen draagt, is het natuurlijk belangrijk dat je je lenzen goed verzorgt. Daarom kun je bij Sightful niet alleen terecht voor Bausch + Lomb lenzen, maar ook voor de lenzenvloeistof van Bausch + Lomb. De juiste lenzenvloeistof zorgt voor nog meer draagcomfort van je maandlenzen. Van de ReNu multifunctionele vloeistof voor gevoelige ogen tot de innovatieve Biotrue vloeistof: het zijn stuk voor stuk lenzenvloeistoffen die zorgen voor lang en comfortabel draagplezier van je contactlenzen!

Vraag over contactlenzen?

Bij Sightful kun je terecht voor een groot aanbod aan contactlenzen en lenzenvloeistof van Bausch + Lomb. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met het team van Sightful via chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij helpen je graag verder! Benieuwd naar het volledige assortiment lenzen van Bausch + Lomb? Klik op de knop hieronder

Bausch + Lomb contactlenzen