Gefeliciteerd, de korting van je uitnodiging is geactiveerd! De korting wordt zichtbaar tijdens het afrekenen.

Toggle Nav
Minicart USP
minicart_usp

GRATIS verzending vanaf €49!

Sightful (BE) English Français Nederlands Sightful (EU) English Sightful (NL) English Nederlands
Snel herbestellen

Multifocale lenzen van CooperVision

Multifocale lenzen van CooperVision

CooperVision is één van de grootste leveranciers van contactlenzen. Ze hebben een breed assortiment aan lenzen en leveren zowel sferische, torische als multifocale lenzen, voor ieder wat wils! CooperVision blijft innoveren en zoeken naar de beste technologieën zodat het draagcomfort van de lenzen steeds weer wordt geoptimaliseerd. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende soorten multifocale lenzen van CooperVision die wij verkopen bij Sightful.

Biofinity® multifocal maandlenzen

De Biofinity multifocal maandlenzen van CooperVision zijn misschien wel de meest bekende lenzen van deze fabrikant, ze geven de hele maand door uitstekend zicht en comfort. Deze lenzen maken gebruik van de Aquaform® Technology. Dit zorgt ervoor dat de lens water vasthoudt waardoor het zicht langdurig optimaal is. Ook hebben deze lenzen een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, waardoor 100% van de zuurstof de ogen bereikt. Door deze twee innovaties hebben de Biofinity maandlenzen een perfecte balans tussen het bevochtigen van de ogen en het doorlaten van zuurstof.

Clariti® 1 day multifocal daglenzen

Uiteraard heeft ook deze fabrikant multifocale daglenzen in het assortiment. Zoals bijvoorbeeld de Clariti® 1 day multifocal lenzen, dit zijn comfortabele daglenzen. De lenzen bevatten WetLoc® Technologie. Dit zorgt ervoor dat de lenzen vochtig blijven en hierdoor zullen de lenzen de hele dag aangenaam zitten. De Clariti® 1 day lenzen van CooperVision zijn gemaakt van silicone hydrogel, een modern materiaal dat ervoor zorgt dat er continue voldoende zuurstof je ogen bereikt.

MyDay® multifocal daglenzen

Andere daglenzen uit het assortiment zijn bijvoorbeeld de MyDay multifocal daglenzen. MyDay® multifocal lenzen zijn ontworpen om nieuwe dragers makkelijk te laten wennen aan het dragen van multifocale lenzen. Deze daglenzen bevatten Aquaform® Technology, hierdoor houden de lenzen meer vocht vast waardoor de lenzen dagelijks meer en langer comfort bieden aan de ogen. Het moderne materiaal van deze lenzen, de silicone hydrogel, zorgt ervoor dat de ogen voldoende zuurstof krijgen.

 

Vraag over multifocale contactlenzen?

Bij Sightful kun je terecht voor een groot aanbod aan multifocale contactlenzen en lenzenvloeistof van CooperVision. Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met ons team via chat, mail, telefoon of WhatsApp. Wij helpen je graag verder! Benieuwd naar het volledige assortiment multifocale lenzen van CooperVision? Klik op de knop hieronder.

CooperVision multifocale contactlenzen