Toggle Nav
Minicart USP
minicart_usp

GRATIS verzending vanaf €49!

Sightful (BE) English Français Nederlands Sightful (EU) English Sightful (NL) English Nederlands
Snel herbestellen

De revolutionaire Miru lenzen van Menicon

De revolutionaire Miru lenzen van Menicon

Menicon, de van oorsprong Japanse contactlenzen fabrikant, heeft de Miru lenzen op de Nederlandse markt gebracht. 'Miru' is het Japanse woord voor 'zien'. Ze staan bekend om het brengen van meerdere innovaties in contactlenzen, denk hierbij aan de revolutonaire Smart Touch™ technologie om je lenzen hygiënisch in te kunnen doen. Deze technologie kan je vinden in de Miru 1day UpSide lenzen, we zullen deze nog verder toelichten in dit artikel. Ook heeft Menicon de Miru 1day Flat Pack op de markt gebracht, lenzen in een verpakking van slechts 1mm dun! In dit artikel kan je meer lezen over de innovatieve lenzen van Menicon.

 

Miru 1day UpSide met Smart Touch™ technologie

 

Miru 1day UpSide

 

Altijd gemakkelijk je lenzen indoen
De Miru 1day UpSide lenzen zitten in een slimme lenshouder met een unieke smart-zone die de lens in de juiste positie houdt, zodat je deze makkelijker uit de verpakking haalt. Dit scheelt je kostbare tijd bij het indoen van je lenzen! Daarnaast zijn de lenzen gemaakt van het moderne en comfortabele silicone hydrogel. De lenzen zorgen voor een uitstekende bevochtiging van je ogen, en hebben bovendien een ingebouwd UV-filter die je ogen beschermt tegen schadelijke straling. 

 

Miru Smart Touch Technologie

Vrij van irritatie en vervuiling
Inzetten van deze lenzen gaat dus een stuk sneller. Je hoeft niet te controleren of de lens binnenstebuiten ligt, omdat je deze heel eenvoudig met de buitenkant naar boven uit de verpakking haalt. De houder is ontworpen om irritatie van stofjes, van oliën uit zeep of handcrème of andere vervuilingen bij het inzetten van je lenzen te voorkomen, wel zo handig! Vergeet natuurlijk niet om altijd voor het indoen of uitdoen van je lenzen je handen even goed te wassen.

 

 

Nieuwsgierig geworden? Bestel je Miru 1day UpSide lenzen bij Sightful!

Miru Upside

 

De Miru 1day UpSide lenzen zijn gemaakt van een nieuw ultrazacht materiaal dat heel veel zuurstof doorlaat. Dus niet alleen gezond lenzen dragen, maar ook nog eens heel comfortabel. Bestel je Miru 1day UpSide lenzen gemakkelijk online bij Sightful! Op voorraad = vóór 22:00 besteld, morgen in huis!

Miru 1day UpSide bestellen 

 


 

Miru 1day Flat Pack contactlenzen

 

Miru 1day Flat Pack

 

Gemakkelijk mee te nemen, onderweg en op vakantie
Zoals je hieronder ziet is de verpakking van de Miru 1day Menicon Flat Pack contactlenzen slechts één millimeter dun. De verpakking bevat exact de juiste hoeveelheid vloeistof voor het inzetten van de lenzen, geen verspilling van vloeistoffen en verpakkingsmaterialen! Ook is de verpakking makkelijk te openen en de lens komt na het openen direct aan de oppervlakte tevoorschijn. Zo leg je de lens makkelijk op je vinger en is het risico op bevuiling van je lenzen minimaal. Met deze contactlenzen zie je niet alleen haarscherp, maar ben je ook de hele dag verzekerd van ultiem comfort. De lens is namelijk gemaakt van een materiaal dat vocht vasthoudt, zodat je geen last krijgt van droge ogen.

Miru 1day flatpack

Interesse in deze moderne lenzen? Bestel je Miru 1day Flat Pack lenzen bij Sightful!

Miru 1day Menicon Flat Pack

 

Door het dunne ontwerp van de verpakking zijn de Miru 1day Flat Pack lenzen makkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld in je portemonnee. Maar ook op vakantie nemen de lenzen weinig ruimte in. Bestel je Miru 1day Flat Pack lenzen gemakkelijk online bij Sightful! Gratis verzending vanaf €49.

Miru 1day Flat Pack bestellen 

 

Miru lenzen en het milieu

Zoals je net al hebt gelezen en gezien, zijn de verpakkingen van de Miru 1day Flat Pack lenzen erg dun. Naast het voordeel dat dit brengt voor jou, namelijk het makkelijk meenemen van je lenzen, heeft dit ook aanzienlijke voordelen voor het milieu. Zo zorg jij ervoor dat er tot wel 80% minder verpakkingsmateriaal wordt gebruikt in vergelijking met conventionele verpakkingen. Daarnaast is het bewaardoosje gemaakt van gereycled plastic, zo kan je ook als lenzendrager een steentje bijdragen aan een beter milieu!

Gerelateerde berichten
  1. 5 voordelen van contactlenzen tijdens het sporten 5 voordelen van contactlenzen tijdens het sporten
  2. 5 tips voor reizen met contactlenzen 5 tips voor reizen met contactlenzen
  3. Kleur ogen & karakter: wat zegt het over jou? Kleur ogen & karakter: wat zegt het over jou?
  4. Zo kies je de juiste lenzenvloeistof voor jouw ogen Zo kies je de juiste lenzenvloeistof voor jouw ogen