Gefeliciteerd, de korting van je uitnodiging is geactiveerd! De korting wordt zichtbaar tijdens het afrekenen.

Toggle Nav
Minicart USP
minicart_usp

GRATIS verzending vanaf €49!

Sightful (BE) English Français Nederlands Sightful (EU) English Sightful (NL) English Nederlands
Snel herbestellen
Store USPs
homepage_usps

9.2 op basis van 2396 reviews

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis verzending vanaf €49

Consistent lage prijzen

Gemakkelijk herbestellen

Bausch + Lomb ULTRA®

De Bausch + Lomb ULTRA® lens is een silicone hydrogel maandlens die gebruik maakt van MoistureSeal® Technologie. Deze technologie voorkomt het uitdrogen van de lens. Wanneer je de Bausch + Lomb ULTRA® contactlenzen 16 uur draagt, bevatten ze nog steeds 95% van het vocht!
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

€ 29,99
€ 22,49
€ 25,49
€ 44,49
€ 29,49
€ 50,49
€ 30,99
€ 85,99
per pagina

Bausch + Lomb ULTRA® lenzen: unieke vochtvasthoudende lenzen.

Ben je de hele dag door veel met digitale apparaten bezig zoals een laptop, je telefoon, tablet of televisie? Dan zijn de Bausch + Lomb ULTRA® lenzen van Bausch + Lomb een hele goede keuze. Dit zijn de nieuwste lenzen die gemaakt zijn van speciaal silicone hydrogel materiaal. De contactlenzen zorgen voor een uitstekende bevochtiging van je ogen, de hele dag door. Het resultaat: zeer comfortabele lenzen die ervoor zorgen dat je ogen voldoende vochtig blijven. Bestel ze bij Sightful voor een vertrouwde lage prijs. Bausch + Lomb heeft met de Bausch + Lomb ULTRA® lenzen maandlenzen op de markt gebracht die gebruik maken van de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat de lenzen en je ogen voldoende vochtig blijven. De lens bevat na 16 uur dragen zelfs nog 95% van het vochtgehalte. En dat merk je wanneer je de Bausch + Lomb ULTRA® lenzen draagt. Hoe dit kan? Dit is te danken aan het speciale materiaal waarvan de lenzen gemaakt zijn. Je hoeft hierdoor zelfs minder te knipperen, wat fijn is als je met digitale schermen werkt. En de lenzen laten ook nog eens voldoende zuurstof door, wat je ogen extra gezond houdt.

De Bausch + Lomb ULTRA® lenzen zijn de ideale maandlenzen voor iedereen die vaak met beeldschermen werkt. Ze zorgen ervoor dat je de hele dag scherp kunt zien en geen droge en vermoeide ogen krijgt. Dat verschil zul je direct merken als je de Bausch + Lomb ULTRA® lenzen gaat dragen. Dat hebben andere contactlensdragers dan ook aangegeven. Geniet met deze lenzen van een onovertroffen comfort en zicht! Bausch + Lomb ULTRA® contactlenzen bestellen bij Sightful. In een paar eenvoudige stappen kun je de Bausch + Lomb ULTRA® lenzen bestellen bij Sightful. Wil je dit niet via de website doen, maar liever via WhatsApp of via chat? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat je de Bausch + Lomb ULTRA® contactlenzen kunt bestellen en herbestellen op de manier die jij het meest prettig vindt. En hoe vaker je bij Sightful bestelt, hoe meer je bespaart. Zo worden de Bausch + Lomb ULTRA® lenzen ook nog eens goedkoper! De oogexperts staan voor je klaar.

Weet je nog niet precies welke lenzen je het beste kunt bestellen of heb je nog vragen over de Bausch + Lomb ULTRA® lenzen? Voor Sightful is dat geen enkel probleem. Onze oogexperts staan namelijk klaar om je verder te helpen met de keuze voor de juiste contactlenzen. Wij vinden het belangrijk dat je comfortabel je lenzen kunt bestellen én dragen.

Lees verder...