Toggle Nav
Minicart USP
minicart_usp

GRATIS verzending vanaf €49!

Sightful (BE) English Français Nederlands Sightful (EU) English Sightful (NL) English Nederlands
Snel herbestellen

Hy-Care™ Triple Flat Pack

€ 20,99
Voor 22:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Ben je op zoek naar een alles-in-één vloeistof voor natuurlijk comfort? Deze lenzenvloeistof zorgt voor een krachtige desinfectie, maar is toch vriendelijk voor het oog. Verkrijgbaar in voordelige Triple Pack!
Store USPs
homepage_usps

9.4 op basis van 2346 reviews

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis verzending vanaf €49

Consistent lage prijzen

Gemakkelijk herbestellen

content_rich_row_1_image
Ideale combinatie met contactlenzen van CooperVision

Welke contactlenzen van CooperVision je ook draagt (bijvoorbeeld Biofinity®, clariti® of Avaira Vitality™), de lenzenvloeistof van Hy-Care™ biedt comfort voor allemaal. Doordat de vloeistof Natriumhyaluronaat bevat, worden de lenzen gehydrateerd en het draagcomfort vergroot. Hy-Care™ desinfecteert de lenzen grondig, maar is tegelijkertijd heel vriendelijk voor je ogen.

content_rich_row_2_image
Bewaar je lenzen tot 7 dagen in Hy-Care™

Draag je je maandlenzen niet dagelijks? Met de lenzenvloeistof van Hy-Care™ is het mogelijk om je lenzen tot 7 dagen in een lenzendoosje te bewaren, zonder dat het nodig is om ze opnieuw te desinfecteren! Na de 7 dagen raden we aan om je lenzen wél opnieuw te reinigen voordat je ze indoet. Bij maandlenzen is het natuurlijk wel van belang om ze na een maand te vervangen, ook al heb je ze niet iedere dag gedragen.

content_rich_row_3_image
Verschillende handige verpakkingen

De Hy-Care™ lenzenvloeistof is beschikbaar in verschillende handige verpakkingen. De Flat Pack is bijvoorbeeld gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Daarnaast hebben we ook een Flight Pack van 100 ml beschikbaar, die ideaal is voor op vakantie omdat hij mee mag in de handbagage!

Hy-Care™

De Hy-Care™ Flat Pack lenzenvloeistof is speciaal ontwikkeld voor mensen met gevoelige ogen. Dit komt onder andere door de samenstelling met Natriumhyaluronaat, een element dat de lenzen bevochtigt en het draagcomfort vergroot. De contactlenzen vloeistof van Hy-Care™ Flat Pack desinfecteert de lenzen grondig, maar is tegelijkertijd heel vriendelijk voor je ogen. Als je op zoek bent naar lenzenvloeistof die ervoor zorgt dat je lenzen natuurlijk en comfortabel blijven aanvoelen, dan is de Hy-Care™ Flat Pack lenzenvloeistof een goede keuze.

Bij Sightful kun je de Hy-Care™ Flat Pack lenzenvloeistof bestellen en herbestellen op de manier die jij het meest prettig vindt. Zo heb je altijd voldoende lenzenvloeistof in huis.

Features
  • Ultiem comfort in combinatie met CooperVision lenzen
  • Natriumhyaluronaat voor constante hydratatie
  • Bewaar je lenzen tot 7 dagen
  • Handige Flat Pack verpakking

Productspecificaties

Producent
CooperVision
Merk
Hy-Care
Volume
250 milliliter
Hoeveelheid
3
Productreview schrijven
Schrijf uw eigen review
Je reviewt Hy-Care™ Triple Flat Pack
Uw waardering voor