Gefeliciteerd, de korting van je uitnodiging is geactiveerd! De korting wordt zichtbaar tijdens het afrekenen.

Toggle Nav
Minicart USP
minicart_usp

GRATIS verzending vanaf €49!

Sightful (BE) English Français Nederlands Sightful (EU) English Sightful (NL) English Nederlands
Snel herbestellen

Miru 1day Flat Pack toric

€ 29,99
De Miru 1day Flat Pack toric is door het unieke bi-asferische ontwerp extra dun, dit zorgt ervoor dat deze torische daglenzen comfortabel zitten. Daarnaast zorgt de slechts 1mm dunne verpakking én de Smart Touch™ technologie voor gemak en hygiëne, wel zo handig!
Store USPs
homepage_usps

9.4 op basis van 2390 reviews

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis verzending vanaf €49

Consistent lage prijzen

Gemakkelijk herbestellen

logo-Meer over Miru 1day Flat Pack Toric lenzen content_rich_row_1_image
Perfecte randafwerking

De torische lenzen van Miru zijn zeer comfortabel doordat ze een vloeiende randafwerking hebben. Hierdoor wordt de kans dat je de lenzen in je oog voelt zitten geminimaliseerd. Door het Centraform™ productieproces hebben de lenzen een perfecte pasvorm, wat ervoor zorgt dat je ze tijdens het dragen nauwelijks voelt: geen randjes én geen irritaties.

content_rich_row_2_image
Smart Touch™ technologie voor optimale hygiëne

De verpakking van de torische Miru lenzen is uniek in zijn soort. Wanneer je de verpakking opent ligt de contactlens namelijk met de buitenkant naar boven in de houder. Hierdoor is het niet nodig om de binnenkant van de lens aan te raken en wordt de kans op besmetting van de binnenkant van de lens vermindert. Daarnaast is de verpakking specifiek ontworpen voor eenmalig gebruik. Doordat de blister geen kommetje heeft, wordt voorkomen dat de blister gebruikt wordt om de lens in te bewaren. Daarnaast heeft de blister precies genoeg lenzenvloeistof voor het éénmalig indoen van de lens. 

content_rich_row_3_image
Focus op het milieu

Naast dat het makkelijk is om zo’n dunne verpakking mee te nemen, is de dunne verpakking van de torische Miru lenzen ook minder schadelijk voor het milieu. Door de slechts 1mm dunne blister produceer je met één jaarvoorraad Miru contactlenzen slechts 20% afval in vergelijking met conventionele lensverpakkingen. Ook worden er minder grondstoffen gebruikt om de Miru lenzen te maken. Daarnaast is het bewaardoosje waarin de blisters zitten gemaakt van gerecycled lensmateriaal. De ecologische voetafdruk die je achterlaat met deze lenzen is dus een stuk kleiner!

Miru 1day Flatpack Toric

De Miru 1day Flat Pack toric lenzen zijn ontworpen met de lensdrager in gedachten. De eenvoudig te openen, 1mm dunne blister, heeft de lens met de buitenkant naar buiten erin zitten. Na het openen van de verpakking verschijnt de lens vanzelf naar het oppervlak. Zo hoef je alleen de buitenkant aan te raken en heb je minder kans op bacteriën of andere vervuilingen op je lens. De verpakking verbruikt daarnaast tot wel 80% minder materiaal dan conventionele verpakkingen, ook maakt de dunne verpakking het makkelijk om je lenzen mee te nemen. Wel zo handig op reis of op vakantie! Bestel je Miru 1day Flat Pack toric lenzen verrassend makkelijk online bij Sightful.

Kenmerken
  • Raak alleen de buitenkant van de lens aan door Smart Touch™ technologie en voorkom besmetting van de binnenkant van de lens
  • Ervaar het comfort van perfecte randafwerking door het Centraform™ ontwerp
  • Active compliance™ - Verminderd risico op micro bacteriële besmetting
  • Verpakking van slechts 1 mm -  slechts 20% afval in vergelijking met conventionele lensverpakkingen
  • Asferisch ontwerp - scherper en helderder zicht, vooral bij verminderd licht

Productspecificaties

Oriëntatiemarkering beschikbaar
Nee
Zuurstoftransmissie (Dk/t)
19.4
Soort
Zacht
Vochtgehalte
57%
Vervangingsperiode
Daglenzen
Diameter
14.5 millimeter
Materiaaltype
Hydrogel
Materiaal
Hioxifilcon A
Handling Tint
Nee
Hoeveelheid
30
Merk
Miru
Producent
Menicon
Productreview schrijven
Schrijf uw eigen review
Je reviewt Miru 1day Flat Pack toric
Uw waardering voor