Gefeliciteerd, de korting van je uitnodiging is geactiveerd! De korting wordt zichtbaar tijdens het afrekenen.

Toggle Nav
Minicart USP
minicart_usp

GRATIS verzending vanaf €49!

Sightful (BE) English Français Nederlands Sightful (EU) English Sightful (NL) English Nederlands
Snel herbestellen

Miru 1day UpSide

€ 24,99
Silicone hydrogel daglenzen met de nieuwe Smart Touch™ technologie van Menicon. Ontworpen om vuil en andere schadelijke stofjes uit je ogen te houden en bovendien; geen gedoe meer met het indoen van je lenzen!
Store USPs
homepage_usps

9.2 op basis van 2396 reviews

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis verzending vanaf €49

Consistent lage prijzen

Gemakkelijk herbestellen

logo-Meer over Miru 1day UpSide lenzen content_rich_row_1_image
Smart Touch™ technologie
Miru 1day UpSide zit in een slimme lenshouder met een unieke smart-zone die de lens in de juiste positie houdt, zodat je deze makkelijker uit de verpakking haalt. Hierdoor raak je de binnenkant van de lens niet aan en hoef je niet te controleren of de lens binnenstebuiten zit.
content_rich_row_2_image
Een verfrissende nieuwe aanpak
Menicon, de fabrikant van de Miru 1day UpSide lenzen, heeft gekozen om een volledig nieuw, hoog zuurstofdoorlaatbaar, ultrazacht materiaal te ontwikkelen met extra lage modulus. Een lage modulus betekent in dit geval een lage ‘stijfheid’ en dat betekent dus een zachte, comfortabele lens. Dit hebben ze vervolgens gecombineerd met een innovatief verpakkingsontwerp voor een hygiënische en simpele handling.
content_rich_row_3_image
Hygiënisch inzetten van je lenzen
Miru 1day UpSide is ontworpen om irritatie van stofjes, van oliën uit zeep of handcrème of andere vervuilingen bij het inzetten van je lenzen te voorkomen. De lenzen verschijnen namelijk na het openen van de verpakking, vanzelf met de buitenkant naar boven aan het oppervlak. Hierdoor raak je de binnenkant van de lens niet aan en hoef je niet te controleren of de lens binnenstebuiten zit.
Miru 1day UpSide
Op zoek naar een gemakkelijke en hygiënische manier van lenzen indoen? De Miru 1day Upside van Menicon lenzen komen in een Smart Touch™ verpakking die een innovatieve manier van je lenzen indoen mogelijk maakt! Door de unieke smart zone in de verpakking van de lens, zit de silicone hydrogel daglens ondersteboven in de verpakking. Zo kun je je lenzen makkelijk in doen zonder de binnenkant van de lens aan te raken. De Smart Touch™ technologie van Menicon zorgt ervoor dat vuil en andere schadelijke stofjes niet achter je lenzen komen! De verpakking van de Miru 1day Upside lenzen bespaart je dus niet alleen tijd omdat je niet elke ochtend hoeft te checken of de lens goed zit, de verpakking is ook hygiënischer doordat de binnenkant van de lens onaangeraakt blijft tijdens het indoen van je lenzen!
Features
  • Smart Touch™ technologie
  • Handig in gebruik
  • Hygiënisch inzetten van je lenzen
  • UV-bescherming tegen schadelijke straling van de zon

Productspecificaties

Oriëntatiemarkering beschikbaar
Nee
Zuurstoftransmissie (Dk/t)
91
Soort
Zacht
Vochtgehalte
56%
Vervangingsperiode
Daglenzen
Diameter
14.2 millimeter
Materiaaltype
Silicone Hydrogel
Materiaal
Midafilcon A
Handling Tint
Ja
Hoeveelheid
30
Merk
Miru
Producent
Menicon
Klantenreviews
Reviews laden...
Productreview schrijven
Schrijf uw eigen review
Je reviewt Miru 1day UpSide
Uw waardering voor