Toggle Nav
Minicart USP
minicart_usp

GRATIS verzending vanaf €49!

Sightful (BE) English Français Nederlands Sightful (EU) English Sightful (NL) English Nederlands
Snel herbestellen

Miru 1month

Van € 28,99

Aan € 57,98

Toe aan lenzen die niet alleen de hele dag comfort bieden, maar ook gezond zijn voor je ogen? De Miru 1month lenzen zijn volledig ademend, dit zorgt er niet alleen voor dat je ogen gezonder en witter zijn, maar geeft je ook een comfortabele en zorgvrije dag!
Store USPs
homepage_usps

9.4 op basis van 1991 reviews

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis verzending vanaf €49

Consistent lage prijzen

Gemakkelijk herbestellen

logo-Meer over Miru 1month lenzen content_rich_row_1_image
MeniSilk™ Technologie

De Miru 1month lenzen maken gebruik van MeniSilk™ technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je lenzen gedurende de dag uitstekend gehydrateerd blijven en voldoende zuurstof doorlaten. De MeniSilk™ technologie levert een van de hoogste levels van zuurstoftransmissie van alle dagelijkse contactlenzen in de markt. Door het ontwerp van de Miru 1month lenzen wordt de zuurstofdoorlaatbaarheid over het gehele lensoppervlak mogelijk gemaakt.

Bekijk ook dit product
€ 12,49
content_rich_row_2_image
Unieke randafwerking voor optimaal comfort

De Miru 1month lenzen hebben een unieke randafwerking, waardoor ultiem uniform comfort wordt geboden. Wat de sterkte van je lenzen ook is, de lens omtrek en de randdikte van de lens blijven hetzelfde. Hierdoor behoren verschillen in comfort bij het dragen van 2 verschillende lenzen tot het verleden.

content_rich_row_3_image
NanoGloss™ Technologie

De Miru 1month lenzen maken ook gebruik van de NanoGloss™ technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de lenzen voorzien zijn van een zeer glad oppervlak. Hierdoor blijven de lenzen goed bevochtigd gedurende de dag en zijn ze bacterie-resistent. Hierdoor is het mogelijk om je lenzen op een schone en gezonde manier te dragen!

Miru 1month

Als je lenzen draagt wil je dat ze niet alleen de hele dag comfort bieden maar ook gezond zijn voor je ogen. De Miru 1month lenzen zorgen voor de laagste bacteriële hechting op lenzen in vergelijking met andere silicone hydrogel lenzen. Dit is mogelijk door de MeniSilk en NanoGloss technologie. MeniSilk zorgt ervoor dat je lenzen de hele dag gehydrateerd blijven, met als resultaat optimaal comfort. De NanoGloss technologie zorgt voor een unieke weerstand tegen bacteriën, dat er voor zal zorgen dat je lenzen gezond en wit blijven. Bestel de Miru 1month lenzen vandaag, en hou je ogen ontspannen en gezond!

Kenmerken
  • MeniSilk™ Technology
  • NanoGloss™ Technology
  • Unieke randafwerking
  • Hoge zuurstofdoorlaatbaarheid

Productspecificaties

Oriëntatiemarkering beschikbaar
Nee
Zuurstoftransmissie (Dk/t)
161
Vochtgehalte
40%
Vervangingsperiode
Maandlenzen
Diameter
14 millimeter
Handling Tint
Nee
Materiaal
asmofilcon A
Materiaaltype
Silicone Hydrogel
Soort
Zacht
Hoeveelheid
6
Producent
Menicon
Merk
Miru
Productreview schrijven
Schrijf uw eigen review
Je reviewt Miru 1month
Uw waardering voor