Gefeliciteerd, de korting van je uitnodiging is geactiveerd! De korting wordt zichtbaar tijdens het afrekenen.

Toggle Nav
Minicart USP
minicart_usp

GRATIS verzending vanaf €49!

Sightful (BE) English Français Nederlands Sightful (EU) English Sightful (NL) English Nederlands
Snel herbestellen

OPTI-FREE® PureMoist®

€ 12,99
1 x 300 milliliter
Voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis
Lenzenvloeistof die je lenzen tot wel 16 uur bevochtigen? De OPTI-FREE® PureMoist® is een alles-in-één contactlenzen vloeistof die je lenzen desinfecteert en ervoor zorgt dat je je lenzen de hele dag comfortabel kunt dragen.
Store USPs
homepage_usps

9.2 op basis van 2396 reviews

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis verzending vanaf €49

Consistent lage prijzen

Gemakkelijk herbestellen

content_rich_row_1_image
HydraGlyde® Moisture Matrix

De OPTI-FREE® PureMoist® lenzenvloeistof heeft als enige vloeistof de unieke HydraGlyde® Moisture Matrix technologie. Deze technologie is ontwikkeld om vocht aan te trekken en vast te houden. De HydraGlyde® Moisture Matrix creëert een vochtig laagje, waardoor je lenzen lang vochtig blijven!

content_rich_row_2_image
16 uur gehydrateerd

De OPTI-FREE® PureMoist® lenzenvloeistof biedt je tot wel 16 uur comfortabele draagtijd. In combinatie met alle varianten van de Air Optix® Plus Hydraglyde® lenzen belooft deze lenzenvloeistof je zelfs 2 uur extra comfortabele draagtijd! Je vindt de Air Optix® Plus Hydraglyde® lenzen op onze website hier.

content_rich_row_3_image
Verwijdert effectief vet-en eiwitaanslag

De OPTI-FREE® PureMoist® lenzenvloeistof maakt gebruik van het vertrouwde multi-fase systeem. Hierdoor is deze lenzenvloeistof effectief in het verwijderen van vet- en eiwitaanslag. Bovendien wordt vetaanslag ook voorkomen en werkt de lenzenvloeistof tegen schadelijke bacteriën, schimmels en acanthamoeba.

OPTI-FREE® PureMoist®

Als je lenzen draagt, wil je dat deze comfortabel blijven aanvoelen, vanaf het moment dat je ze aanbrengt tot het uitnemen van de lenzen. De OPTI-FREE® PureMoist® lenzenvloeistof bevochtigt de lenzen tot wel 16 uur. Dit is mogelijk dankzij de unieke HydraGlyde® Moisture Matrix technologie. Daarnaast desinfecteert de OPTI-FREE® PureMoist® contactlenzen vloeistof de lenzen grondig en zorgt ervoor dat deze eiwit- en vetvrij zijn.

De OPTI-FREE® PureMoist® lenzenvloeistof is geschikt voor alle soorten silicone hydrogel lenzen en je kunt je lenzen er ook in bewaren. De OPTI-FREE® PureMoist® bestellen en herbestellen kan op een hele comfortabele manier bij Sightful. Zo zorg je ervoor dat je altijd voldoende lenzenvloeistof in huis hebt.

Kenmerken
  • HydraGlyde® Moisture Matrix technologie
  • Biocompatibele desinfectie met POLYQUAD® en ALDOX®
  • 16 uur lensbevochtiging
  • Verwijdert vet- en eiwitaanslag

Productspecificaties

Producent
Alcon
Merk
Opti-Free
Volume
300 milliliter
Hoeveelheid
1
Productreview schrijven
Schrijf uw eigen review
Je reviewt OPTI-FREE® PureMoist®
Uw waardering voor