Gefeliciteerd, de korting van je uitnodiging is geactiveerd! De korting wordt zichtbaar tijdens het afrekenen.

Toggle Nav
Minicart USP
minicart_usp

GRATIS verzending vanaf €49!

Sightful (BE) English Français Nederlands Sightful (EU) English Sightful (NL) English Nederlands
Snel herbestellen
Store USPs
homepage_usps

9.2 op basis van 2396 reviews

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis verzending vanaf €49

Consistent lage prijzen

Gemakkelijk herbestellen

Precision1

De nieuwe PRECISION1™ contactlenzen van Alcon zijn gemakkelijk te dragen daglenzen. Deze lenzen zijn ontworpen voor lensdragers die opzoek zijn naar een langdurige prestatie van de lenzen, je geniet met deze daglenzen van optimaal comfort gedurende de hele dag!
Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

€ 24,99
€ 70,99
€ 79,99
€ 31,49
per pagina

De PRECISION1™ daglenzen van Alcon zijn lenzen die niet alleen betrouwbaar comfort bieden, maar ook scherp zicht en gebruiksgemak. Deze daglenzen zijn gemaakt voor mensen die opzoek zijn naar een langdurige prestatie van de lenzen. Ideale lenzen voor mensen met een actieve levensstijl!

De PRECISION1™ daglenzen beschikken over SMARTSURFACE™-technologie. Deze technologie bestaat uit een microdunne, hoogwaardige vochtlaag op het lensoppervlak, die meer dan 80% water bevat! Hierdoor blijven je ogen de hele dag door goed gehydrateerd, belangrijk voor het draagcomfort!

De klasse 1 UV-filter in deze lenzen biedt bovendien het hoogste niveau van UV-bescherming dat beschikbaar is in daglenzen. Belangrijk is wel om altijd een zonnebril te dragen samen met je contactlenzen, zo bescherm je het totale oppervlak van je ogen tegen de schadelijke stralen van de zon. Interesse in de PRECISION1™ daglenzen? Bestel ze gemakkelijk en snel, op Sightful.nl!

Lees verder...